Wie is deze fotograaf?

jaap schelvisNa een wetenschappelijke carrière in de archeologie en werk voor de milieubeweging besloot ik mij volledig te richten op mijn oude liefde, de fotografie. Mijn fotografische roots liggen in de zwart-wit fotografie, maar sinds 2003 heeft ook de digitale fotografie weinig geheimen meer voor mij. Naast de donkere kamer kwam er Lightroom en als gebruiker van het eerste uur gebruik ik deze software voor mijn hele workflow. Zowel voor digitale opnames als voor het bewerken van foto’s geschoten op film.
Variatie en tegenstellingen kenmerken mijn foto’s; van minuscule diertjes tot onherbergzame berglandschappen en van indringende portretten tot verrassende architectuur, alles wordt gretig aangepakt als fotografisch onderwerp.

 

Wil je meer foto’s van mij zien? Volg mij dan op Instagram.